Vacature R&D Engineer (HBO/WO) - 40 uur - Steenderen (Gelderland)

Voor ons R&D team zijn wij op zoek naar versterking. We zoeken iemand met een technische opleiding, liefst met belangstelling voor en ervaring in de agrarische sector.

DSC 2245

Rometron is de ontwikkelaar en producent van het WEED-IT spot spray systeem. Een innovatief systeem dat gebruikt wordt in de landbouw.

Het systeem wordt wereldwijd verkocht in gebieden waar grootschalige landbouw is, waarbij de voornaamste markten Australië en Noord- en Zuid-Amerika zijn.

Middels ons spot spray systeem kunnen boeren over de gehele wereld tot wel 90% chemicaliën besparen bij het bestrijden van hun onkruid.

Voor ons R&D team zijn wij op zoek naar versterking. We zoeken iemand op HBO of WO niveau met een technische opleiding, liefst met belangstelling voor en ervaring in de agrarische sector. Verder zoeken wij sterk analytisch denkvermogen, ervaring op programmeer gebied (Python, MATLAB) en klantgerichtheid.

Wij bieden een uitdagende en dynamische werkomgeving binnen een leuk team van 10 personen. Het is daarbij goed mogelijk dat je naar het buitenland mag voor test- of ontwikkelwerk.

Sinds kort hebben wij ons nieuwbouwpand betrokken in Steenderen. Hier bevinden zich het magazijn, de R&D ruimtes en de kantoren.

Klinkt goed toch?

DSC 2113
DSC 1966

Wat is WEED-IT

Sinds kort is de nieuwste versie van ons systeem gelanceerd, WEED-IT Quadro. Ontdek de mogelijkheden via onderstaande animatie.

Meer over WEED-IT Quadro

Geïnteresseerd geraakt en meer informatie over de functie?

Wij zijn minstens zo benieuwd naar jou! Voor meer informatie neem je contact met ons op via roeldejonge@rometron.nl of bel 0575-451111.

pijltje-klein-roze-down Created with Sketch.